Euronom

Om oss

Euronoms värmepumpar tillverkas av IDESTA-företaget Mecaterm i Malmö och när nu även Euronom ingår i IDESTA-koncernen satsas offensivt för att utveckla både marknad och produkter.
Euronom har länge legat i framkant inom produktutveckling, med energieffektiva, svensktillverkade produkter. Effektivitet inom framförallt luft/vattenvärmepumpar och systemtankar som uppmuntrar till att kombinera olika värmeslag (t.ex. sol, ved, pellets) för bästa möjliga uppvärmning är grundidén. Redan 1977 utvecklade Euronom sin första luft/vattenvärmepump.

Euronom hårdsatsar på värmepumpsmarknaden med hjälp av IDESTA

Euronoms värmepumpar tillverkas av IDESTA i Malmö och när nu även Euronom ingår i IDESTA-koncernen satsas offensivt för att utveckla både marknad och produkter.

Idesta
Kampanjerbjudande:

Bästa Euronom-ambassadörer

Nu bygger Euronom en flotta av ambassadörer som ska sälja och installera produkter för vattenburen värme – värmepumpar, solfångare, systemtankar m.m. – i hela Sverige. Ring för info om din närmaste återförsäljare/installatör.

Hållbar värme

Satsningen fokuserar på hållbara värmeprodukter till privatmarknaden. Euronom har länge legat i framkant inom produktutveckling, med energieffektiva, svensktillverkade produkter. Effektivitet inom framförallt luft/vatten-värmepumpar och systemtankar som uppmuntrar till att kombinera olika värmeslag (t.ex. sol, ved, pellets) för bästa möjliga uppvärmning är grundidén. Hållbar miljö, hållbar värme och hållbara produkter går hand i hand. Värmepumparna är rostfria, vilket ger bästa skyddet mot väder och vind. Dessutom blir installationerna både snygga och diskreta – som ett litet silversmycke för villan. Euronoms värmepumpar är paketerade med upp till 14 års försäkring.