Affärsidé

Affärsidé

Utveckla och tillverka högeffektiva och hållbara produkter inom vattenburen värme, samt anskaffa och marknadsföra kompletterande produktsortiment (t.ex. solfångare) som bidrar till att stärka Euronoms totala erbjudande.

Vision

Euronom ska vara ett av marknadens mest uppskattade företag inom vattenburen värme; speciellt för vår kunskap, förmåga och inriktning att kombinera miljövänliga värmeslag till hållbara och kostnadseffektiva lösningar. Våra produkter ska uppfattas som ett smycke för vilken fin bostad som helst.

Euronom hårdsatsar på värmepumpsmarknaden med hjälp av IDESTA

Euronoms värmepumpar tillverkas av IDESTA i Malmö och när nu även Euronom ingår i IDESTA-koncernen satsas offensivt för att utveckla både marknad och produkter.

Idesta
Kampanjerbjudande:

Bästa Euronom-ambassadörer

Nu bygger Euronom en flotta av ambassadörer som ska sälja och installera produkter för vattenburen värme – värmepumpar, solfångare, systemtankar m.m. – i hela Sverige. Ring för info om din närmaste återförsäljare/installatör.

Hållbar värme

Satsningen fokuserar på hållbara värmeprodukter till privatmarknaden. Euronom har länge legat i framkant inom produktutveckling, med energieffektiva, svensktillverkade produkter. Effektivitet inom framförallt luft/vatten-värmepumpar och systemtankar som uppmuntrar till att kombinera olika värmeslag (t.ex. sol, ved, pellets) för bästa möjliga uppvärmning är grundidén. Hållbar miljö, hållbar värme och hållbara produkter går hand i hand. Värmepumparna är rostfria, vilket ger bästa skyddet mot väder och vind. Dessutom blir installationerna både snygga och diskreta – som ett litet silversmycke för villan. Euronoms värmepumpar är paketerade med upp till 14 års försäkring.